On jäänyt kirjoittelu taas vähemmälle. Paljonhan tässä on ehtinyt tapahtuakin, niin iloisia kuin surullisiakin asioita. Otetaan ne iloiset ensin.

Fannin kanssa oltiin 13.5 Kangasniemellä KR näyttelyissä, tuomarina Harto Stockmari, tulos jäi tosi laimeaksi, JUN H. Tosin ei me Fannin kanssa kovin hienosti esiinnyttykään kun taas jännitys meinasi voittaa. Pöydällä varsinkin Fanni oli kuin lapamadon ja takiaisen risteytys, nojaili minuun ja yritti luikerrella karkuun tuomarin kosketusta.

Seuraavat näyttelyt oli Lappeenrannassa ryhmis, tuomarina Teija Urpelainen. Tulos JUN EH2. Tällä kertaa meni hieman paremmin esiintyminen mutta eihän se nyt mitään upeaa vieläkään ollu...

29.5. olikin vuorossa Joensuun KR, tuomarina Roberto Schill, Romania. Fanni EH3. Kasvattajaryhmässä oltiin myös, mikä olikin todella hauskaa mielestäni ja Fannikin esiintyi paremmin kun oli muita kääpiöitä vieressä mallia näyttämässä.  Kennel Aurra Sing KAS 3.

30.5. Joensuu KV, tuomarina Rita Kadike-Skadina, Latvia. Fanni EH2. Minä en ollut enää niin jännittynyt kuin edellisenä päivänä, joten Fannikin oli himpun verran parempi. Pöydällä taas vältteli tuomaria, mikä rokotti tulosta. Tuomari oli tiukan oloinen mutta aivan ihanasti kertoi minulle mitä meidän tulee treenata ja kehui Fannin ulkonäköä, sanoi että kun hieman kasvaa + saa kehäkokemusta, siitä tulee todella kaunis koira :) Kasvattajaryhmässä oltiin tänäkin päivänä,  Kennel Aurra Sing KAS 1 KP, ROP kasvattaja!!   ONNEA Marika!

 

Kesäkuussa Fanni oli kolmisen viikkoa lomailemassa kasvattaja Marika luona, neiti taisi nauttia lomastaan ja kivojen 4 jalkaisten sukulaistensa seurasta. Uuden parhaan ystävänkin Fanni taisi saada, Marikan aviomiehestä nimittäin

 

Kesäkuun lopussa oltiin Fannin kanssa kylällä mätsäreissä, Fanni esiinty paremmin kuin ennen ja pöydällä ei arkaillut yhtään :) Tulos FCI1. ryhmän neljäs Kääpiöpinsereitä oli jopa 4 kappaletta, meidän kylällä ei kovin usein muita kääpiöitä näe.

Pari viikkoa Fanni oli meidän kanssa kotona. Käytiin usein uimassa, metsässä ja treenailtiin välillä. Kaikki koirat nauttivat aurinkoisista päivistä, Fanni riehuen ympäriinsä pihalla, Pimu ottaen äipän kanssa aurinkoa ja nauttien mehujäätä ja Remu maaten auringossa josta sitä sai vähän välein käydä siirtämässä varjoon jotta ei tukehdu, hölmäke kun ei itse tajua siirtyä varjoon viileään...

Sitten veinkin Fannin taas kasvattajalle josta he lähtivät viikonlopun näyttelyreissulle Pärnuun ja Haapsaluun. Pimu oli taas niiiin tyytyväinen kun sai Riiviö-Fannista lomaa ja sai äipän jakamattoman huomion   

17.7. Pärnu KV, tuomarina Valentina Ivanishcheva, Venäjä. Fanni JUN ERI3.

18.7. Haapsalu KR, tuomarina Lessi Tchistjakova, Venäjä. Fanni JUN EH

 

Sitten surullisiin...

16.7. iltapäivällä menehtyi rakas ystävä ja perheenjäsen, Aurra Sing Love Story; Pimu

Sanoja ei vieläkään löydy, tälläistä ei ikuna kuuna päivänä olisi osannut odottaa. Jotain niin käsittämättömän epäreilua tämä on... Miksi juuri meidän Pimu?  Itku tulee tätäkin kirjoittaessa, vielä vaikeampi sitä on ääneen sanoa.

Kun Pimun löysin kuolleena, se oli jotain niin hirveää, sydän tuntui hakkaavan rinnasta irti, kädet tärisivät ja jalat eivät kantaneet kunnolla. Shokissa käärin rakkaan pikkuiseni peittoon ja vein kylpyhuoneeseen. Pyyhin kostealla rätillä pikkuiseni kauniin turkin viimeistä kertaa, silitin hetken aikaa ja peittelin viltillä. Istuin keskellä lattiaa hämärässä kylpyhuoneessa itkien ja huutaen niin että luulin tukehtuvani. Olin yksin kotona, Timo oli joutunut menemään takaisin töihin. Olo oli avuton ja tunsin niin paljon vihaa. Viimein kykenin soittamaan ystävälleni joka tietämättömänä kaikesta tapahtuneesta nopeasti tuli meille. Olin saanut hieman koottua itseäni mutta sitten kun jouduin ääneen sanomaan ystävälleni että Pimu on kuollut, silloin todella ymmärsin että niin on oikeasti käynyt ja olin varma että kohta sumenee taju. Kiitos ystävälleni Armille tuesta ja avusta sinä iltana, joka oli yksi pahimmista illoista ikinä. Perjantai-iltana 16.7. klo. 22.00 hautasimme Timon kanssa Pimun omaan pihaan ison pihlajan alle. Haudalle asettelin kiviä ja kukkia sekä kauniin kuvan Pimusta.

Suunnattomasti sinua kaipaamme, ihana erikoinen ja pikkuinen prinsessa

Aurra Sing Love Story "Pimu"  14.12.2007-16.7.2010