Fanni täytti 16vk edellisenä viikolla jolloin saatiin myös käytyä ottamassa vahvistusrokotus. Eläinlääkärillä Fanni käyttäytyi hienosti, hieman tilanne jännitti kuten edelliselläkin kerralla mutta reippaasti neiti käyttäytyi pöydällä lääkärin tutkiessa eikä se rokotuskaan pitkään nipistänyt.

Eilen oltiinkin sitten ensimmäistä kertaa pentutreeneissä Fannin kanssa. Sää ei ollut ihan parhain mutta vaikka lunta satoikin ja tuuli niin Fanni oli mielellään tutustumassa uusiin asioihin. Koska ilma oli niin kylmä, tehtiin seuraamis ja kontaktiharjoituksia vain pari minuuttia kerrallaan ja sitten Fanni pääsi aina hetkeksi autoon lämmittelemään. Kouluttaja oli Fannin mielestä pelottava mies ja sille pitikin kovasti haukkua alkuun, mutta meni pian jo tekemään tuttavuutta ja syömään herkkuja kädestä.

Fanni, Pimu ja Remu ovat mahtava kolmikko, kaikki tulevat hyvin toimeen toistensa kanssa. Remu on laumasta se rauhallisin mutta sitten kun neidit saavat senkin villille tuulelle niin Remu on kuin pikkupentu taas    Remu rakastaa keppien hakemista joka onkin jo monta kertaa todettu, nyt on myös Fanni innostunut samasta asiasta. Kepin kun heittää niin useimmiten se on Fanni joka sen kepin saa ensimmäisenä haettua, Remu ja Pimu tulevat tiukasti perässä. Sitten seuraava 10 minuuttia saattaa mennä siihen kun Fanni juoksee ympäri pihaa keppi suussa, Remun ja Pimun yrittäen saada se kiinni. Se on NIIIIN hauskan näköistä katseltavaa