No niin vaan on taas tämänkin päivitys jäänyt vähemmälle   sitä kun on aina olevinaan niin kiireinen että ei ehdi kuulumisia kirjoitella.

Mistäs aloitetaan... Fannin kanssa pistäydyttiin helmikuussa näyttelyissä Enossa, itse en rohjennut neitokaista esittää mutta onneksi apua oli saatavilla. Ekoiksi näyttelyiksi ihan kivasti meni, Fanni sai hyvän arvostelun tuomarilta (Paavo Mattila) vaikka neiti vähän laittoikin kehässä hulinaksi.  Seuraavat näyttelyt onkin ensiviikolla, saas nähdä kuin menee.

Pimu piti juoksunsakin ja oli niiden aikaan sellainen ärtsy akka että huh huh. Nyt alkaa onneksi näköjään vähän helpottamaan, sietää jo paremmin Fannin riehuntaa ja härnäämistä, mutta muistaa kyllä antaa takaisin jos meno menee liian rajuksi

Metsässä ollaan käyty säännöllisesti, yleensä  reissulla on ponimuorikin mukana ratsastajansa kanssa. Fanni nauttii kun saa juosta metsässä irti, saattaa lähteä pitkänkin matkan päähän mutta hetken päästää kääntyy takaisinpäin ja tarkistaa että muu jengi on varmasti myös mukana. Ponin hännässä olisi Fannista kiva roikkua, se kun niin hauskasti heiluu puolelta toiselle ponin ravatessa. Jäällä ollaan myös käyty, kerran mukana oli Fannin kääpiökaveri Aapokin, mikäs se mukavampaa.

Sitten vähän huonompiin uutisiin. Remua vaivaa furunkuloosi, hot spot sekä korvatulehdus   Viime viikolla käytiin eläinlääkärissä ja saatiin lääkkeet vaivoihin, tällä viikolla vielä tarkistuskäynti. On korvatippaa, shampoota jolla Remu pestään joka toinen päivä, antibioottia ja lisäksi iso pullo Betadinea. On Remun olo hieman helpottanut hoidon myötä mutta parempikin voisi olla. Nappulat jätettiin nyt herralta pois kokonaan, seuraavat 2-3 kk Remun ruokavalioon kuuluu vain kalkkuna ja hirssi. No eipä siinä, hyvin ne Remulle kelpaavat.  Jos oireet helpottavat voidaan kokeilla lisäksi jotain muuta lihaa. Eilen tein tilausta KennelRehulta, reilun kuukauden ruuat tilasin Remulle, nyt vain täytyisi järjestellä pakkaseen lisää tilaa.

Aloitin jo kk sitten neulomaan koirille villapaitoja, nyt on ollut jotenkin inspis vähän hukassa... Fannin paita valmis ja Pimun paidasta puuttuu enää huppu, kyllä ne valmistuvat, hitaasti mutta varmasti.

Tässä vielä Fannin 9kk kuva Kaunis, niin kaunis.