Niin se vain aika kuluu nopeasti, ei ole ehtinyt tännekään kuulumisia päivittää ihan äsken.

Fanni on kasvanut huimaa vauhtia, ihan kakarahan se mieleltään toki vielä on, mutta hieman on tullut malttia lisää. Fanni on kasvanut jo reippaasti Pimun ohi, ovat aikas hauskan näköisia vieretysten kun kokoeroa on todellakin huomattavan suuri.

Lunta on tullut viimeisen kk aikana enemmän kuin tarpeeksi, Remu ei niin lumesta ole moksiskaan, Pimu on aina inhonnut kylmää ja lunta, edelleenkään se ei talvella ulkona viihdy. Lenkkeilee kyllä mielellään mutta vapaaehtoisesti ei kyllä mene lumeen leikkimään tmv. mielummin istuskelee äipän jaloissa  ja odottaa sisälle lämpimään pääsyä. Fanni on lumesta aivan innnoissaan, siitä on hauska mutustella lunta, pomppia ja loikkia siellä, töytäillä nenä lumen alla ympäriinsä ja muutenkin riehua ympäriinsä :) Toki jos pakkanen on kova, silloin ei kukaan koirista pitkään viihdy ulkosalla vaikka lämpimästi puettaisiinkin päälle.

Viime talvena Remun kanssa muutaman kerran harrastettiin kelkan vetoa, hankittiin poitsulle omat länget ja kelkka. Se onkin kovasti Remun mieleen. Tänä talvena samaa on kokeiltu nyt myös Pimun ja Fannin kanssa   Isoa kelkkaa ei toki niille ole käytetty vaan lasten kevyttä pulkkaa jossa muutama puukalikka painona. Pari kertaa viikkoon pulkan vetoa ollaan nyt pääasiassa Fannin kanssa harrastettu, välillä myös Pimunkin kanssa. Kivaa vaihtelua josta koiratkin tykkäävät.

Alkuviikosta käytiin Fannin kanssa eläinlääkärissä poistattamassa siltä maitohampaita jotka eivät itsestään ole tippuneet. Ensimmäiset hampaat lähtivät helposti, yksi kulmahammas oli tiukemmassa mutta sekin saatiin lopulta pois. Kotiin päästyä Fanni nukkui muutaman tunnin ja sitten virkeänä lähti ulos. Eläinlääkäri, samainen jonka luona ollaan ennenkin käyty, oli taas todella mukava. Sain seurata operaatiota alusta loppuun mukana ja autella tarpeen tullen, ensimmäistä kertaa nyt näin kuinka hampaiden poisto tapahtuu.